Välillä mietin miksi ylipäätään kirjoitan tänne yhtään mitään. Ensin ajattelin että omaksi ilokseni kai tai päästääkseni ylimääräisiä höyryjä ulos ja ehkäpä osittain kielen vuoksi. Tällä hetkellä kyllä tuntuu että ajatuksilla ei ole päätä eikä häntää, puhumattakaan siitä mitä kirjoittaa, usein kun tulee vielä postailtua melko väsyneenä. Puhun kyllä Suomea jatkuvasti päivittäin sekä lasten että muiden täällä olevien suomenkielentaitoisten kanssa. Soittelen myös Suomeen useampia kertoja viikossa, Ip puhelimella on ilmaista jos vaan vastaanottajalla on lankapuhelin. Luen Suomalaisia lehtiä ja periaatteessa myös kirjoja mutta käytännössä en tällä hetkellä. Kaipa narsismillakin on osansa, vaikka on ihmeellistä ajatella että joku on kiinnostunut juuri minun elämästäni ja tekemisistäni kun niissä ei mitään ihmeellistä sinänsä ole. No kirjoitampa kumminkin.

Naperolla oli tänään päiväkotipäivä ja kamalaa sanoa mutta nautin suunnattomasti niistä päivistä. Kun Vauva nukkuu voin viettää omaa "vapaa-aikaani". Tänään kyllä käytin osan ajasta ulkona nyhtäen jo nuupahtamaan päässeet parimetriset auringonkukat maasta sekä revin humalat tukilankoineen päivineen alas. On ollut niin lämmin syksy että humalat työntävät vielä uusia alkuja ja kehäkukkien annoin vielä olla koska olivat niin kauniita. Huomenna voisi yrittää muistaa kerätä siemeniä kehäkukista ensi vuotta varten. Sisällä sain vielä vaihdettua talvisemmat verhot olohuoneeseen ja järjesteltyä muutenkin paikkoja, projekti jatkuu huomenna. Haluaisin lähteä huonekaluostoksille seuranani rajaton luottokortti (jota ei tarvitsisi maksaa takaisin) ja reilusti aikaa. Olemme suunnitelleet Siipan kanssa retkeä Ikeaan yhdistetylle hankinta ja loma-matkalle muutaman viikon kuluttua, saa nähdä. Ne rahat jotka oli suunniteltu käytettäväksi sisustamiseen ym. hauskuuteen meneekin nyt luultavasti Siipan ehdotuksesta autolainan poismaksamiseen, järkevää kyllä mutta todellä ankeaa.

Esikoinen soitti ja on huomenna tulossa kotiin kahden viikon Tromsassa olemisen jälkeen, tuntui olevan tylsistynyt. On ollut tosi kiireinen ja nyt olikin rauhallinen koti-ilta ja ehkä koti-ikäväkin. Taidan laittaa jotain hyvää ruokaa huomenna kun ollaan kaikki kotosalla. Kävin tänään koululla Isoveljen arviointikeskustelussa, hyvinhän tuolla tuntuu menevän. Ensiviiikolla Teinin keskusteluaika Teinin opettajan kanssa ja se onkin mielenkiintoisempi sen suhteen etten oikein tiedä missä mennään, luulisin että kohtuu hyvin menee, saa nähdä.

1012976.jpg1012977.jpg

Humööri ailahtelevainen jo pienilläkin akoilla