No nyt se sitten onneksi tapahtui. Enemmän kuin synnytystä on tässä perheessä odotettu erästä toista tapahtumaa, nimittäin LOHTA! Äsken oli kuullemma tärpännyt, ihan vastasyntyneen kokoinenkin kokonaista 4 kg joten lähitulevaisuus on pelastettu (vähäksi aikaa). Saa nähdä kauanko taika kestää ennen kuin kuume taas nousee. No suuri kalastaja aikoi yrittää vielä vähän aikaa ja sitten kuullemma kiinnosti saunakin. Täytyy vaan yrittää ymmärtää ?! No huominen menu ainakin on tiedossa eikä huono sellanen ollenkaan.

771436.jpg

Kävin tänään lääkärillä koska kätilö on kesälomalla, kaikki ok. Sf mitta oli jo kääntynyt laskusuuntaan joten lähtökuopissa aletaan olla, kuinka pitkään sitä ei tietysti tiedä. Lääkäri kysyi tiedänkö sukupuolen ja jos, niin pyysi olemaan ketomatta, halusi päätellä itse ja oikeinhan tuo päätteli. Ainakin omien raskuksieni kohdalla on pitänyt paikkansa että pojilla on ollut nopeampi ja tytöillä hieman hitaampi syke, ero on ollut joka kerta selvä. Kävin myös työpaikalla ja täytyy sanoa ettei ainakaan vielä tullut suurempaa kaipuuta takaisin, katsotaan sitten vuoden päästä miltä tuntuu. Pitää kuitenkin yritää pitää huolta sosiaalisista suhteista äitiyslomankin aikana, kotiin kun on niin äärimmäisen helppo linnottautua.

Napero ei ole ollut oikein vedossa muutamaan päivään. Ehkä jopa vähän lämpöä, tänään nukkui jopa päiväunet jota ei enää yleensä tee. Epäilen aiheuttajaksi viimeistä kahta takahammasta joita ei vielä ole. Nyt herra katsoo haltioituneena Pepin seikkailuita Pönkin etsinnästä ja täytyy sanoa että nyt sen noin 50 kertaa nähneenä voisi harkita ostavansa useammankin osan, samalla DVD:llä on myös Pepin joulu... Muumeista ehdoton suosikki on Kultakala, sekin aletaan osata kutauinkin ulkoa. 

Sain hoidettua kaksi kärpästä yhdellä iskulla tänään, sain nimitäin käytyä myös kampaajalla. Vähän raitoja, jos hiuksista saisi vähän ryhdikkäämmät. Voi kyllä olla että tukka on pehmennyt jatkuvasta saunomisesta vai voisiko hormooneilla olla näppinsä pelissä. Ostin muutaman uuden shampoonkin jos se vaikka auttaisi.