Elämä voittaa ehkä sittenkin. Onko rukouksemme kuultu vai onko joku Ylempi Taho vain kyllästynyt katsomaan tätä talvivaatteissaan kulkevaa valittavaa kansaa, nimittäin Se on tullit esiin, ulkona on nimittäin todella keväinen ihana auringonpaiste. Vaikka aionkin viettää tänään ihan perinteisen siivouspäivän, on puhti ihan toinen kuin kylmällä rumalla ilmalla. Napero lähti päiväkotiin Isoveljen kanssa pyörällä kaikkia liikennesääntöjä uhmaten tangon päällä istuen. Puolustukseksi sanottakoon että liikenne on oikeastaan olematonta ja matkaa vain muutama sata metriä. Joten mahdollisuudet siivoukseen ovat optimaaliset.

Koskapa säätilassa on tapahtunut ainakin hetkellinen muutos voisi kehäkukkien, tuoksuherneiden ja auringonkukkien kylvämistä myös harkita. Roskanpolttoakin olisi, ja vaikka mitä hommaa joka pitäisi saada tehtyä ennen kesälomareissua. Sen jälkeenhän alkaa nimittäin työt, asia jota en kyllä ihan vielä ole sisäistänyt. Se konkretisoituu luultavasti siinä vaiheessa kun äitiys- ja kesälomat on lomittu, huh. Mutta kyllähän suurin osa pikkulasten vanhemmistakin käy töissä ja klaaraa arjen ainakin jotenkin. Toisaalta se on ihan mukavaakin, työni on itse asiassa aika vaihtelevaa ja stressi sekä viihtymis/kyllästymisaste vaihtelee suuresti. Alku on sikäli pehmeä että Siipalla on vielä kesäloma ja lastentarha aloitukset voi aloittaa asteittain.

Äsken sain juuri viestin Esikoiselta joka ilmoittautui vapaaehtoiseksi lastenvahdiksi viikonloppuna jos vaikka Siipan kanssa haluaisimme lähteä telttailemaan. Sehän sopisi paremmin kuin hyvin nimittäin Siipan kauan aikaa sitten tilaama, monen mutkan kautta kiertänyt The Tentta on nimittäin eilen laskeutunut maan kamaralle. Eilen on jo telttailtu olohuoneessa joten kuivaharjoittelukin on jo suoritettu. Kaikesta keväisyydestä huolimatta retkelle lähdetään suksilla, tienvarresta pitää kävellä jonkun matkaa mutta täydet hiihtokelit ovat vielä kivenheiton päässä. Nyt tulee sitten testattua uudet makuupussitkin jotka on myöskin hankittu talven aikana, joten voin kirjoitaa jälkeenpäin jonkunlaisen varustetestiraportin... No kunhan nyt ensin päästäisiin johonkin, ei nyt nuolaista kuitenkaan ennen kuin tipahtaa. Nyt taitaa Neiti Vauva lähteä päivittäisille kauneusunilleen ulos ja äitinsä virittää imurit, mopit ja luutut huiskimaan niin että kämppä kiiltää muutaman tunni kuluttua...

1578735.jpg

Päivän sääkatsaus