Viikko on päässyt lipsahtamaan lauantai-iltaan ja istuskelen yksin olohuoneessa ja nautiskelen saunanraikkaana olostani. Siippa & pikkuväki nukkuvat, samoin Isoveli. Pikku Myy on vielä hereillä ja koneella (pitäisi patistaa nukkumaan), Esikoinen ei ole tullut viikonlopuksi kotiin, rauhallista on. Olo olisi miltei täydellinen paitsi että kaikista suunnitelmista huolimatta en saanut aikaiseksi/kerennyt käymään lenkillä tänään vaikka se suunnitelmiin kuuluikin. Täytyy yrittää korjata tilanne huomenna mutta väli jää kyllä turhan pitkäksi. Siippa on myös yrittänyt lenkkeillä, on tuskastunut keskivartalonsa pallomaiseen olemukseen. Muuten ei lihavuus vaivaa miestä, väittää sen kertyvän väärään paikkaan ja jossain muussa kohta vartalossa muutama ylikilo olisi jopa mielestään suotava. No niinhän se on meidän kaikkien suhteen, voisin osittain myös laihtumisen sijaan siirtää muutaman kilon paikasta A paikkaan B...

Ruuan laittojen ja syömisten jälkeen aloin ruuvaamaan kasaan sitä kuuluisaa telkkaripöytää ja hyvähän siitä tuli. Muutama pulikka piti irrottaa ja kääntää kesken projektin mutta lopputulos näyttää aikalailla siltä miltä pitääkin . Enää uupuu ne kirjahyllyn ovet ja voi olla että tulevat reilun viikon päästä, tai eivät tule vaan saattaa olla että lähden hakemaan. Ystävätär lähtee asiareissulle ensi sunnuntaina Rovaniemelle ja Tornioon ja seuralaisen paikka olisi auki. Eihän siinä tietysti järkeä ole että 40 euron ovia lähdetään errikseen hankkimaan kun matkaa on koko Lapninlääni edestakaisin, koko hyllylle matkaa kaksine reissuineen tulisi n. 2000 km. Mutta jos kaikki käytännön asiat järjestyvät niin saatan lähteäkkin.

Lopuksi esittelen joka tytön ehdottoman työkalun. Hempeän olemuksensa lisäksi tämä on todella monikäyttöinen ja näppärä työkalu. Kaikkein parasta tässä on kuitenkin design, kukkakuosinen vasara kun ei niin helposti lähde kaiken maailman miesten matkaan. Sarjaan kuuluu myös mittanauha ja taidanpa vielä hankkia senkin, oma niin sanottu ihan oikea sellainen on jo ajat sitten sekoittunut sinne miesten osastolle ja kun sitä sitten tarvitsisi on löytyminen hyvin epävarmaa.

1261941.jpg 1261940.jpg

Viisi meisseliä ja vasara