Elämässä kiinni ja tiukasti. On uskomatonta kuika pieni vastasyntynyt tietää mikä on elinehto. Äidinmaitoa jota ei määrällisesti vielä kovin paljoa tule, on kuitenkin tankattava tiiviiseen tahtiin jotta tuotantolaitos saataisiin käynnistettyä. Tämä pieni leijonanpentu tuntuu tosiaan tietävän mitä tahtoo. Neitokainen osaa äännellä vakuuttavasti ikäisekseen.

796472.jpg

Uusi kansalainen (Suomen)

Tuore isä vietti viime yön kanssamme mutta on nyt lähtenyt lähistöllä asuvan kavrinsa luo grillaamaan ja ottamaan olutta. Taitaa luultavasti jäädä muutamaan olueen sillä kyseisen kaverin vaimolla oli laskettu aika samana päivänä kuin meillä. Meinasivat kyllä että jos niikseen on niin sairaalaan pääsee tietysti taksillakin. Tuleva isä pitää kyllä  varmasti varansa että on sairaalakunnossa, paikallisessa lehdessä nimittäin oli vastikään juttu isästä joka jouduttiin poistamaan synnytysosastolta liiallisen humalatilan takia... Nytpä taidan mennä yöunille jotta saisin nukuttua muutaman tunnin ennen kuin on aika avata maitobaari.

Potilashotellielämä on rauhallista, ei verrattavissa synnyttäneiden osaston hälinään. Sosiaalisuutta kaipaavalle tämä ei ehkä sovi, yhteinen oleskeluhuonekkin on mutta siellä näyttää olevan kovin rauhallista. Ehdoton pluspuoli on se kun oma vauva nukkuu niin voi itsekkin levätä ilman että naapurin vauvan (tai rouvan) kitinät pitäisivät hereillä.

796566.jpg

Huoneemme