Olen tässä hieman kateuden värittämin ajatulksin selaillut muiden blogeja joissa puutarhojen asukit ovat sinnikkäästi jo nostaneet päänsä. Vaikka tiedän että Lapissa kaikki kukkii nopeasti... Joka käytännössä tarkoittaa sitä että kun kesä tänne tulee, se tapahtuu melkein muutamassa päivässä. Vaikka meidänkin puutarhassamme (jota siis ei vielä ole kuin haaveissa) on viimekesänä kuistin eteen siirrettyjen humalanjuurakoiden tyvessä alkanut tapahtua. Paikka on aurinkoinen ja lämmin päiväsaikaan, ja pelkona on tietysti hieman se että yöpakkaset nitistävät varhaiset versot. Toisaalta kun pohjoisessa Lapissa ollaan on kevättalvi parhaimmillaan. Tänään käytiin vuoden pilkkikisoissa joissa pääasia ei ole kalastus vaan kaikki muu oheistoiminta. Pari lippua ostettiin saa nähdä voitettiinko mitään, jos entiset merkit pitävät paikkansa niin sitten ei. Ilma oli suhruinen tänään mutta eilen ei olisi voinut olla parempi, keväistä talvea parhaimmillaan. 

Muuten elämä uomassaan parisuhteen mutkia lukuunottamatta. Esikoinen "kotimaan" kamaralla. Neiti Myy pärjäilee melko mukavasti kipsattujen käsiensä kanssa, sai keskiviikkona vielä uudet kevyemmät kipsit ja paraneminen näyttäisi sujuvan toivotulla tavalla. Dramatiikkaa elämään toi kylläkin Appiukon  kiidättäminen helikopterilla sairaalaan viikko sitten hengenahdistuksen vuoksi, mutta akuutti vaara sielläkin ohitettu ja potilas kotona. Kunhan vaan malttaisi pysyä rauhassa niin hätää ei olisi, mutta todennäköisyys siihen on ikävä kyllä olemattoman pieni. Kesäloma lähestyy ja sitä ennen pitäisi saada hankittua suurempi auto, toivotaan että saadaan siihen mennessä aikaiseksisi. Kesäloman ajaksi olemme suunnitelleet asunnon vaihtoa, ilmoitin jo meidät jäseneksi tänne. Katsotaan onko pääkaupunkiseudulla halukkaita vaihdokkaita kesä-heinäkuun vaihteessa pariksi-kolmeksi viikoksi... Ettei vaan täällä kukaan.

Huomenissa alkaa taas arki ja Naperolla on päiväkotihukinsa. Voin taas ihan vapaasti valita pesisinkö ikkunoita, pyykkejä, vessan, raivaisinko paikkoja vai mitä, todennäköisesti päädyn jonkinlaiseen kombinaatioon. Jospa tämä viikko olisi ihan tavallinen eikä kenenkään tarvitsisi edes käydä sairaalassa paitsi ehkä Siipan pikkuveljen avokki, voisi joka sitä varmasti kovasti toivoisikin mutta la on vasta loppukuusta joten ei vielä todennäköistä. 

1526979.jpg

1526980.jpg

1526981.jpg1526982.jpg

1526983.jpg

1526984.jpg

1526986.jpg

1526987.jpg