Kevät on tänä vuonna edennyt niin kuin kuuluukin, lunta on vielä reilusti täällä meren rannassakin. Hyvä niin, pitkä musta rospuuttoaika ei ole mukava. Pääsiäisenä oli aivan huikean aurinkoista mutta kylmää. Hiihtämässä olen käynyt vain kerran mutta suunnitelmissa on. Sain Siipalta uudet suksetkin syntymäpäivälahjaksi joten lievää painostustakin on ilmassa, vaikka eipä sillä ettenkö hiihtämisestä pitäisi. Kevät hujahtaa äkkiä ja vaikka kesä onkin ihana ja tuleva pihan suunnittelu ja lomareissu ovat mukavia juttuja on kaiken huolettomuuden ylle ilmaantunut pilvi, nimittäin tuleva töihin meno. Olin laskeskellut äitiysloman loppumisajankohdan hieman väärin ja nyt joudunkin töihin jo heinäkuun puolessa välissä elokuun sijaan, en ollut ottanut huomioon isän viikkoja jotka lasketaan samaan lomaan. Vaikka työpaikka on mukava ja työ mielenkiintoista tiedän että töiden aloitus keskellä lomakautta ei lupaile ainakaan mitään pehmeää laskua.

Nattistattiainen eli Neiti Vauva on viimeisen kahden viikon aikana luonut huimia uusia ulottuvuuksia elinpiiriinsä. Suuria juttuja on konttaaminen ja istuminen sekä tukea vasten seisominen. Muutama yökin meni hieman rauhattomasti kun uudet taidot myllersivät unissakin. Se käy niin äkkiä nimittäin vauvasta lapseksi/taaperoksi muuttuminen, melkein yhdessä yössä. Vaikka sitä huimaa kehitystä on niin hauskaa seurata on jossain mielen pohjalla pieni haikeus, se ihana pieni vauva kasva niin huimaa vauhtia eikä suostu kovin kauaa olemaan vain söpö vauveli jota on niin ihana nuuhkia ja silitellä. Semmoista se elämä on ja jokin vimma ajaa vauvaa ylös- ja eteenpäin, taitaa olla luonnon laki. 

Mitä itseeni tulee on ainakin laihdutusprojeekti päässyt pahasti jumiutumaan, jopa vähän takapakkiakin tullut. Olen nyt taas aloitellut uudestaan kuntoilurintamalla ja tiukkaa tekee taas päästä alkuun. Ensimmäiset kymmenen kiloa lähtivät ihan perinteisellä ruokavalioremontilla ja kohtalaisella kuntoilulla ja itse asiassa aika helpostikkin. Nyt tuntui kuitenkin sen verran epätoivoiselta että päätin kokeilla kahden viikon ajan Atkinmaista Mehiläisen dieettiä. Olen joskus aikaisemminkin kokeillut jotain vastaavaa muistaakseni kohtalaisin tuloksin. Tällä kertaa menossa toinen päivä eikä ainakaan vielä maistu kovin pahasti puulta mutta onhan tässä vielä toista viikoa aikaa. Lupaan raportoida tänne tuloksista.

1447257.jpgTäältä tullaan elämä