Kuume se vaan jatkuu, se joka eilen laski on tänään taas noussut. Sairaitten rintamaan on tänään liittynyt myös Neiti Vauva, kuumeinen ja nuhainen, yskiikin välillä. Siippa nyt tietysti tuttuun tapaansa on myös sairas mutta sille en niin kamalasti pane painoa jos itseltään nimittäin kysytään niin ei kai tuo tervettä päivää ole nähnytkään. Huonot geenit koko suvulla, aina on jollain jotain kremppaa. Ihmettelen mihin on hukkunut se suvun suomalainen geeniperimä, niin ovat heiveröistä tekoa että aina jollain joku kohta jota kolottaa... Olen juoksuttanut koko päivän vettä, mehua, maitoa, vaippoja, pissalakanoita, nenäliinoja... Jopa siinä määrin että Siipan omaatuntoa alkoi ilmeisesti kolkuttamaan ja rupesi jo ehdottelemaan laajennusosaa joululahjaksi saamalleni hieronta/akupunktiolahjakortille. Pahinta on jos Levin retki jotenkin estyy, isot lapset pääsevät sinne kyllä ilman minuakin mutta se olisi tylsä ratkaisu. Naperon lähtö näyttää tällä  hetkellä hyvin epätodennäköiseltä. Pärjääkö Siippa kahden pienen potilaan kanssa kokonaisen pitkän päivän on myöskin harkittava, katsotaan. 

Pikku Myy on ollut todella kilttinä. Soitti ja kyseli lähettämänsä työhakemksen perään sekä tilasi koululle unohtamansa kristinopin kirjan kotiin Isoveljen mukana koululta, huomenna kun on kuullemma Jeesuskoe... Itse olen kaivannut suunnattomasti ulos, tänään nimittäin näkyi meille vuoden ensimmäiset auringonsäteet. Katsokaa vaikka

1275312.jpg   

Katsokaa, se luo varjonsa jo meillekin!

Eiköhän se vielä tästä iloksi muutu, huominen on jo ehkä parempi. No nyt heräsi vauva ja siirtyi takaisin tänne meidän olohuonejengiin valvomaan ettei herätettäisi kaikkia aamulla aikaisin nousevia.