Pihajutuista en ole kerennyt raportoimaan mitään, kuvista puhumattakaan. Kuvia sain oikeastaan otettua vasta tänään ja tosiasiassa ne nyt ei näytä ihan vielä siltä että kannattaisi alkaa mainostamaan mitään puutarhablogia. Sitten joskus. Itselläni on kyllä no vaikka minkälaisia visiota tulevasta vehreästä keitaasta, olen jopa ruutupaperille rustannut suunnitelman poikineen. Nyt osaa jo suunnitellakkin kun pihan muoto on jotakuinkin hahmottunut. Nurmikko on kylvetty ja malttamattomana ihmisenä olen tutkinut siemeniä viikon ajan hyvin tarkasti näkemättä kuitenkaan vielä elon merkkiäkään, onneksi lähdetään pois muutamaksi viikoksi ja voi olla että sillä aikaa tapahtuu jotain... Pettymys ainakin on suuri jos ei täällä ole viheriötä kun tullaan takaisin. Sain istutettua vielä kasvattamani kehäkukan taimet ja muutaman linnunsiemenistä kasvatetun auringonkukan.

Kaikki asiat pakkaavat tapahtumaan aina samanaikaisesti ja niin tietysti nytkin. Olen yritänyt vimmatusti saada kämppää lähtökuntoon esikoisen kanssa joka onkin enemman kuin hyvä apu. Oman stressimomenttinsahan on se että olemme vaihtamassa asuntoa erään eteläsuomalaisen perheen kanssa. Sinänsä huippujuttu paitsi että talosta ei nyt voikkaan kähteä kuin torpasta, kaikki likaiset salaisuudet olisi saatava siivottua pois. Esikoisellakin on jo alkanut kesäloma lastentarhasta eli siivous- ym rauhasta voi vain haaveilla.

Siippa on perjantaina lähdössä kertausharjoituksiin joten sekin sattuu oikein hienoon saumaan. Tulevana viikonloppuna täällä meidän kylällä on markkinat ja ne on toteutettu aina talkoovoimin. Siipalla on lauantai-iltana työvuoro ko tapahtumassa mutta ko henkilöhän ei siis ole itse paikalla. Systeemi toimii niin että jos ei pääse itse tulemaan niin pitää hankkia sijainen. Ja Siippahan on hankkinut, nimittäin suuruusperheellisenähän se ei ole ongelma... Siis lähitulevaisuutemme on siivoamista, pyykin pesua, pakkaamista ja talkoilua. Luultavasti panen kädet kyynerpäitä myöten ristiin kun joskus toivottavasti maanantain kieppeillä istumme autossa kaikki matkatavarat mukanamme ja suuntaudumme kohti eteläistä synnyinmaatamme. Ensin ajattelimme ajaa Rovaniemelle ja yöpyä ystävättäreni luona, ja siitä sitten jatkaa päämäärättömästi eteenpäin niin pitkälle kun jaksetaan. Ajattelin että otetaan rauhallisesti ja ollaan vielä toinenkin yö jossain "välisuomessa".  Huomenissa lisäilen jonkun kuvan pihaprojektista, nyt loppuu nimittäin veto.

1658560.jpg

1658563.jpg

1658567.jpg

1658569.jpg