Elämä se elelee omalla radallaan, eläjien vaan syyä yrittää pysytellä perässä. Kuten suunnitelmiin kuului olimme eilen koko päivän kestäneellä kaupunkikierroksella. Tiesin jo lähtiessä että ostettavaa on paljon, mutta että rahaa meni NIIN paljon oli itsellenikin yllätys. No kampettakin oli kiitettävästi kun tulimme kotiin. Napero on kasvanut ulos kaikista housuistaan ja kengistään, neiti 14v. oli mukana ja sai myös kaikenlaista tarpeellista, herra 12v. sai myös täydennystä varusteisiinsa ja pikkurääpäle sai muutaman villavaatteen. Äiti sai jalkojenhoitotuotteita kovettuneisiin kantapäihinsä, siippa ei saanut mitään eikä esikoinenkaan mutta saa pyörän luultavasti jo ensi viikolla kun on nyt sitten muuttamassa Tromsaan.

Esikoien sai siis viimein himoitsemansa koulupaikan ja lähtee tänään kaupunkia kohden. Asuu alkuunsa ystävättärensä kanssa vuokraemännän suostumuksella ja katsotaan nyt löytyykö kohtuuhintaista kämpää lähiaikoina. Asuntojen hinnat Tromsassa ovat pilvissä ja luulen että neidin vaatimustaso on epärealistinen, saa nähdä. Taidampa soittaa ystävättären vanhemmille ja neuvotella, yhdessä asuminen kun olisi taloudellisesti huomattavasti järkevämpää kuin yksin asuminen. Herra 12v. on tänään lähdössä leirikouluun koko ensi viikoksi ja pitäisi pakata kamppeet ennen sitä. Ensiviikosta tulossa siis todella hiljainen, vain murkku ja naperot kotona.

Painonpudotuskampanjani on alkanut hienosti neljä kiloa on jo hävinnyt johonkin ja olen elänyt täysin normaalia elämää, olen vain ollut ilman ylimääräisiä herkkuja ja liikkunut jonkun verran. Tätä ei lopeteta koskaan. Katsoin tässä myös ylen Areenalta (joka on muuten uusin huippulöytöni, kiitos Jenni Juulian) Elämä pelissä ohjelman josta sain lisäpuhtia lämäntapojeni muuttamiseen. Areena oli tosiaan mullistava löytö, voin katsoa ylen telkkariohjelmia ja kuunnella radiolähetyksiä silloin kun se minulle parhaiten sopii. Suomalaista kanavaa meillä ei vielä ole ja katsotaanko tuleekokaan, kaapeli tv:n liittymismaksu on jo aika iso ja sen jälkeen on vielä jokin kuukausittainen maksu. Pitäisi ottaa selvää voiko avausmaksun ehkä jakaa parille kuukaudelle, varmaan voi mutta pitää vielä miettiä. Kahdessa edellisessä asunnossa kaapeli oli ja onhan se mukavakin mutta ollaanpa tässä pärjäilty ilmankin. Areenalta olen jo ahminut kaikki Punaiset langat ja muutaman Kotikadun... mulle se ainakin riittäisi. Nyt kuullostaa siltä että makuhuoneessa ollaan herätty joten äitiä taidetaan tarvita.