No niin, tässä siis eilen lupaamani raportti tämänpäiväisestä kohuvierailusta. Ensinäkin esivalmistelut sujuivat loistavasti. Siippa ihmettelikin vaaatehuonetta nyt illalla jossa vielä eilen oli sellainen ihmisen mentävä tila keskilattialla mutta operaatio pikasiivouksen jälkeen sinne meneminen on mahdotonta, pitää vaan kurkotella ovanraosta jos jotain mielii sieltä ottaa. Ei auta olla kovin kranttu sen suhteen mitä päällensä laittaa, nyt pitää ottaa mitä saa. Eipä sen suhteen kyllä meikäläisen kohdalla ole suuren suuriin muutoksiin mahdollisuuksia, samat mustat toissaraskauden aikana ostetut reilusti sisäänajetun näköiset housut ovat päällä aina kun ovat puhtaina ja joskus myös vaikkeivät olisikaan. Ja vanhoja paidanlurppanoitahan riittää, olen nimittäin kullut että äitislomalla(kin) pitäisi pitää huolta itsestään ja nämä retkut jos mitkä ovat mukavia päällä. Kerkesin vielä käväistä pikasuihkussa ja tunkea itseni siipan farkkuihin. Sitten vielä laskiaispullia niin johan vaikutti seesteiseltä elo tässä pullantuoksuisessa kodikkaassa idyllissä. Kysymys kuuluukin miksihän minusta on tullut hieman kyyninen ja epäilyksen siemenkin itää usein vaikka kaikki näyttäisikin olevan vallan mainiosti? Näin sitä luodaan naapuruston rouville paineita. Vaikka tietysti asian oikean laidan tarkastaminen on äärettömän helppoa, ei soita ennen kuin tulee.

Oikeasti vierailun suhteen kävi niin kuin aloin jo eilen aavistella, eli podin hieman huonoa omaatuntoa eilen lietsomistani negatiivisista ajatuksista. Oli nimittäin oikein mukavaa. Juttuja riitti siitä huolimatta että ei olla ehkä ihan samalla aaltopituudella kaikkien asioiden suhteen mutta tarvitseeko sitä ollakkaan. Neiti Vauva sai villasukat ja paitulin ja Napero pienen suklaan ja sukat. Näiden naisten kanssa yhteinen nimittäjä on se että kummallakin on Esikoisen ikäinen tyttö, olivat siis peruskoulussa samalla luokalla. Keräsimme aika ahkerasti rahaa luokkaretkeen kymppiluokan (vastaa Suomen yhdeksättä) päätteeksi. Retki suuntautuikin sitten Nizzaan ja Monacossakin kävivät ja oli ollut ilmeisen onnistunut. Sen jälkeenkin on käyty käsityökursseilla yhdessä.   

Naperon kuume on laskenut mutta yskä on edelleen ja tänään valui jo räkä joten se suhteen paremmalla puolella. Mutta illalla yskimään alkoi myös Neiti Vauva ja lämminkin tuntuu olevan. Huomenna olis taas Naperolla tarhapäivä mutta saa jäädä vielä väliin. Koitetaan parantua lauantaiksi sillä silloin olisi urheiluseuran retki Suomesta Leville ja minä ja lapset pienintä lukuunottamatta ollaan ilmoittauduttu, kylpylä tekisi todella terää...